Jakub Přibyl- vegetariánsky kuchár

Rodák z Kremnice je vyučeným kuchárom. Špecializuje sa na zdravú bezmäsitú stravu a skúsenosti získaval z vegetariánskeho verejného stravovania v Českej republike. Jakub sa stal vegetariánom z etických dôvodov ešte ako chlapec a ovplyvnilo to jeho budúcu profesiu, spojenú so šírením osvety o vegetariánstve ako plnohodnotnom a zdravom spôsobe stravovania.

Quesadilla a Wok

Ponuka bistra v sebe spája prvky kuchýň od Južnej Ameriky, cez Stredomorie, Blízky východ až po Áziu a predsa je to vyvážené, chutné a zaujímavé. Majitelia tiež dbajú na nákup miestnych a prírodných potravín, často majú sortiment od malopestovateľov, ktorých aj predstavujú.

Marek Mráz

Pomáhať v kuchyni začal už ako malý chlapec. Voľba kuchár ako povolanie bola jasná. Po vyštudovaní sa vydal hľadať zážitky do sveta. Anglicko a Rakúsko vystriedala Praha. Previedla ho svetovou a vegetariánskou kuchyňou. Jeho vášeň pre pestrosť na tanieri ho doviedla až do Mexika. V Tulume sa prepojili jeho skúsenosti  v jedno.  

Simply foodtruck

Kuskus šalát so zeleninou, mätou, koriandrom a bielym jogurtom; Tortilla/naan, dhal (žltý hrach,karí,), jogurt; Miešaný šalát s čakankou, paradajkami, balkánskym syrom, opečenou tortillou a dressingom s ovoceného octu.

CUP CORN

Kelímok plný teplej, parenej, sladkej zrnkovej kukuričky podávaný v kelímku ochutený maslom, soľou a rôznymi koreninami. 100% vegetariánsky produkt. Vysoký obsah vlákniny. Nízkotučná a bez cholesterolu.

Gyula Nyers - kreácie z cukrovej vaty

Coffeebrothers.sk

Štýlová pojazdná kaviareň

inPage - webové stránky, doménawebhosting ľahko.